Uudised ja teated

Vändra Gümnaasiumi ja M. Lüdigi nimelise Vändra Muusika- ja Kunstikooli uueks direktoriks valiti Aivar Paas

Alates 4. märtsist 2024 on Vändra Gümnaasiumi ja samas hoones tegutseva M. Lüdigi nimelise Vändra Muusika- ja Kunstikooli direktoriks Aivar Paas. Pärast põhjalikku ja mitmeetapilist valimisprotsessi, mis hõlmas mitmeid kandidaate ja ka teistkordset konkurssi, valiti Aivar Paas mõlema kooli juhiks.

Valimiskomisjoni esimees Madis Koit tõi esile Aivar Paasi kindla juhtimisstiili. "Aivar paistis silma oma selge juhtimisvisiooni ja meeskonnatöö oskustega. Ta omab kogemust nii omavalitsuse töös kui ka haridusvaldkonnas, mis on väga oluline Vändra gümnaasiumi ning muusika- ja kunstikooli ees seisvate ülesannete lahendamiseks," lisas vallavanem.

Uue direktori visioon keskendub tihedale koostööle õpetajate ja vallavalitsusega ning õpilaste arenguvõimaluste parandamisele. Paas on võtnud sihiks, et iga kooliastme jaoks välja töötatavad muudatused suurendavad hariduse kvaliteeti. "Projektide elluviijana pean oluliseks uuenduslikkust ja koostööd. Minu eesmärk on tagada meie kogukonnale parimad võimalused ja vahendid, et saavutada ühised eesmärgid. Tõeline edu on võimalik siis, kui koolipere liikmed – õpilased, õpetajad ja vanemad – tegutsevad ühtselt ja sihikindlalt," rääkis uus koolijuht. Aivar Paas, kes on Põhja-Sakala vallavolikogu liige, jätkab oma tööd ka naabervalla haridus- ja kultuurikomisjoni liikmena.

Aastatel 2014–2023 juhtis Vändra Gümnaasiumi ja Vändra Muusika- ja Kunstikooli Marget Privits. Enne Aivar Paasi ametisse asumist täitis gümnaasiumi direktori ülesandeid Kaili Salumäe ning muusika- ja kunstikooli direktori ülesandeid Marika Küüts.